Cum să mergeți mai departe după schimbarea conturilor Stripe
În acest document
Timp de citire: 2 minute | Dificultate: Intermediar
Prezentare generală
WP Simple Pay va sincroniza automat formularele dvs. de plată la comutarea între modurile de plată de test și cele live. Nu poate sincroniza formularele de plată sau ratele de impozitare între conturile Stripe, deci conectarea unui cont diferit implică o anumită reconstrucție. Acest articol acoperă ce trebuie să refaceți și ce să așteptați de la înregistrările plăților dvs. ulterior.
Cerințe preliminare
- Un site WP Simple Pay deja conectat la un cont Stripe
- Un al doilea cont Stripe pe care doriți să îl conectați în schimb
Recrearea formularelor de plată și a ratelor de impozitare
Dacă trebuie să vă conectați la un cont Stripe diferit, trebuie să eliminați formularele de plată create pentru contul Stripe anterior, precum și orice rate de impozitare create. Apoi, trebuie să vă recreați formularele în WP Simple Pay odată ce v-ați conectat la noul cont.
Dacă vedeți eroarea unit_amount în consola site-ului dvs. sau prod_ not_found la salvarea formularului de plată, acest lucru indică faptul că opțiunile de preț ale formularului dvs. de plată nu pot fi găsite. Acest lucru se poate întâmpla dacă ați modificat direct elemente în Stripe Dashboard, determinând ca datele să fie sincronizate incorect. Va trebui să recreați formularul de plată, așa cum este indicat mai sus.
Ce se întâmplă cu înregistrările plăților dvs.
Înregistrările plăților și abonamentelor sunt legate de contul Stripe care le-a preluat. După ce conectați un cont diferit:
- Tranzacțiile și Abonamentele afișează doar înregistrările noului cont. Plățile contului anterior nu sunt șterse, sunt pur și simplu în afara scopului și reapar dacă reconectați acel cont.
- Numărul de stări, căutarea, exportul CSV și vizualizările detaliate urmează același scop, astfel încât nimic din vechiul cont să nu se scurgă într-un filtru sau export.
- Importul de fundal care preia abonamentele dvs. Stripe existente în pagina Abonamente repornește pentru contul nou conectat, așa că acordați-i timp să se completeze pe un cont aglomerat.
Înregistrările dvs. din vechiul cont Stripe rămân neatins pe tot parcursul. Le puteți vizualiza oricând în Stripe Dashboard.
Ce urmează?
- Cum să utilizați pagina Tranzacții – Unde apar plățile dvs. unice după reconectare
- Cum să utilizați pagina Abonamente – Unde apar plățile recurente și cum funcționează importul
- Cum să colectați impozite pe plăți – Recrearea ratelor de impozitare pentru noul cont
Încă aveți întrebări? Suntem aici pentru a vă ajuta!
Ultima modificare: